Avengers oyuncuları Marvel’ın Devam Filmleriyle İlgili Planları Hakkında Konuşuyor

| | | | | | | | | 11 Mayıs 2012 Cuma cokyakindasinemalarda 0 yorum

Avengers oyuncuları Marvel’ın Devam Filmleriyle
İlgili Planları Hakkında Konuşuyor

Avengers sonunda vizyona girdi ve dikkate değer bir gişe hasılatı yaptı. Eminiz şimdiden Avengers’ın ikincisini bekleyen birçok insan vardır...
İngiltere’de düzenlenen son basın toplantısında, filmin yıldızlarından Scarlett JohanssonJeremy RennerMark Ruffalo ve Chris Hemsworth’eAvengers’tan sonraki planlarını sorma fırsatımız oldu.

Iron Man 3’te olmayacak mısınız?

Scarlett Johansson: Hayır. Iron Man 3’ü yapacaklarını biliyorum. Sonra daThor 2 ve Captain America 2 çekilecek. Bu filmler için nasıl bir süreç işleyecek bilmiyorum ama Kevin ile bu konuyu konuştuk.

Ama siz o filmlerde de rol almayacaksınız?

Jeremy Renner:  Bildiğim kadarıyla hayır.

Johansson: Emin değilim ama her zaman öyle bir olasılık var. Şu an o filmlerde rol alıp almayacağımızı bilsek bile, size asla söylemezdik!

Hawkeye ile Black Widow arasında olabilecek bir aşk filmine ne diyorsunuz?

Renner: Bence Marvel Evreni’nde her türlü olasılık var, değil mi? O yüzden bunu bilemem. Bence Hawkeye ve Black Widow yataktayken de birbirlerinin boğazına yapışabilir, birbirlerini azarlarlar. Kara dul’un kalçası! Tehlikeli! Ona karşı çok dikkatli olman gerekir.


Avengers 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Karakterlerinizin hikayesinin nasıl bir yönde ilerleyeceğine dair bir fikriniz var mı?

Mark Ruffalo: Hiçbir fikrim yok. Bu noktaya kadar bile olanlar oldukça karmaşıktı. Hem filmin bu kadar iyi olabileceğini kim bilebilirdi? Bu yüzden, karakterlerin gelişimiyle ilgili bir şey henüz konuşulmadı.

Chris Hemsworth: Bir araya gelen bu karakterlerin kökeni o kadar önemli ki... İşte zor olan da bu: sen olsan nasıl yapardın? Neyse ki bunu çözmek benim işim değil!

Clark Gregg de Ajan Coulson’ın geleceğinden bahsetti. Doğal olarak üstü kapalı şeyler söyledi. Ama ileride Marvel’la senarist-yönetmen olarak çalışabileceğini ima etti.

Nick Fury filminde olacağınız söyleniyor. Bununla ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Clark Gregg: Söz konusu Marvel olunca, tahmin yürütmemeyi öğrendim. Tek bildiğim Marvel evreninin geleceğini görmeyi dört gözle beklediğim. Ya senarist, ya yönetmen ya da oyuncu olarak yeniden dahil olacağım bir şey yapılacağına inanmak için de nedenlerim de var.

Avengers sizce şimdi nereye yönelecek?
Gregg: Bence asıl önemli konu da bu. Joss’un üzerindeki baskı, bu filmin diğerlerini geçmesi, zirveye çıkmasını sağlamaktı Bundan sonra gelecek filmin zirvede olmaya çalışmayacağını hissediyorum. İkinci film bazı karakterleri gerçekten başka yerlere yönlendirecek. Bu çizgi romanı yıllardır takip eden biz, Avengers’ta yeni hikayeler yaratılabilecek birçok konu gördük.

Kevin Feige’le senaristlik ve yönetmenlik hakkında görüştünüz mü?

Gregg: Marvel’daki herkes bana karşı çok kibar davrandılar. Bir yandanChoke’u yaparken, diğer taraftan Iron Man’le ilgileniyordum. Çok anlayışlılar. Sundance filmlerinde büyük bir süper kahraman filmi yapmaya hazır olduğumu gösteren çok fazla bir ipucu yok aslında. Ama bazı filmlerin senaryosunu yazdığımı biliyorlardı ve onlarla yeniden birlikte çalışmamı sağlayan özelliklerim hakkında görüşmek istemişlerdi.

Göründüğünüz o kısa filmlerden birini teklif ettiler mi size?

Gregg:  Bu konu hakkında konuşmaktan her zaman korkmuşumdur!
Eğer bu konu hakkında konuşursam buharlaşacakmışım gibi hissediyorum!
Kısa filmler başlangıç için en doğru yer. Ama eğer kısa film yapacaksam, en güzelini yapmak isterim. The Avengers’ın kısa versiyonunu mesela.

Avengers vizyonda... Hala izlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Düzenleme: Nisan Benzergil



Torrent link 

Altyazı.

Film nasıl indirilir öğrenmek için Burdan.

0 yorum:

Template Hits

Search