Çelik Yumruklar ( Real Steel )

| | | | | 7 Mart 2012 Çarşamba cokyakindasinemalarda 0 yorum
                               Çelik Yumruklar  ( Real Steel )
                                 Orda bir robot var uzakta !!!

Filmin Fragmanı ;



Filmin Konusu ;Yakın gelecekte insanların yerini mekanik robotların aldığı dövüş dünyasında Hugh Jackman şöhretini kaybetmiş eski bir boksör Charlie Kenton’ı canlandırıyor.Mekanik dünyada umduğunu bulamayan Charlie istemedende olsa hayatına giren oğlu Max( Dakota Goyo )sayesinde eğitmen olarak şansını deneyecektir.Hiç bir kısıtlama olmayan bu dövüş dünyasında tüm engellere rağmen son bir şans daha elde ederler.Bilim kurgu, Aksiyon ve Dram dolu bu macerada kendilerini kanıtlama çabasındadırlar.

Charlie Kenton rolünde izlediğimiz Jackman'ın yanı sıra filmin kadrosunda yakın zamanda Ölümcül Tuzak, Kader Ajanları gibi aksiyonlarda seyrettiğimiz Anthony Mackie ve Lost dizisiyle yıldızı parlayan seksi oyuncu Evangeline Lilly de yer alıyor.

Bence ;

Filmi arkadaşımın bu filmde var izlermisiniz bilmem demesiyle kendimi 17 inç bilgisayar ekranında , Yoğun sigara dumanı ve şekersiz çay eşliğinde hadi be oğlum atom çak şu ivan drago’ya derken buldum.Evet yanlış okumadınız ivan çocukluğumun kötü karakteri rocky’nin 1 numaralı düşmanı rus aygırı.Her ne kadar bilindik bir konusu olsada izlenisi bir film yapmışlar. Film bir yerden sonra kopartıyo sizi ,İster istemez kendinizi kaptırıyorsunuz bi bakmışsın Max gibi dans etmeye başlamışsın. Hani 80'lerde esas adam, kötü olanı dövünce ayağa kalkar alkışlardık ya, öyle naif bir coşku veriyor bünyeye! Yeni değil ama güzel şeyler söylüyor.Filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.



Not : Dakota Goyo ( Filmde bildiğin rol çalmış.Harika bir oyunculuk )

Altyazı : Burdan Filmin torrent linki :Burdan

Herkese iyi seyirler.................

0 yorum:

Template Hits

Search