“The Walking Dead” 4. Sezon Yapım Videosu Karakter Gelişimleri ve Konu Sürprizleri

14 Haziran 2013 Cuma cokyakindasinemalarda 0 yorum
                           “The Walking Dead” 4. Sezon Yapım Videosu     

                       Karakter Gelişimleri ve Konu Sürprizleri






AMC’nin popüler zombi dizisi The Walking Dead’in 3. Sezonu diziye yeni bir popülarite dalgası getirdi ama sadık izleyicilerden birçoğu hikayenin monotonlaştığından şikayet edince, yapımcılar ve yönetmenler 4. Sezonda yeni hikaye gelişimlerinin, karakter değişimlerinin ve daha kanlı bir kıyımın olacağını belirten bir yapım videosu yayınladılar.
Videoda sezondan gerçek sahneler çok fazla yok ama yine de izleyicileri kamera arkasına götürüyor ve izleyicilere The Walking Dead’in –yapımcı/yönetmen/ makyaj sanatçısı Greg Nicotero gibi- sihirli çalışanlarını gösteriyor. Nicotero 4. Sezonun ilk bölümünün “daha önce yaptıklarımızdan çok daha büyük bir senaryo” ile gerçekleştiğini belirtiyor.
Bu senaryonun yazarı 3. Sezonda öne çıkan bölümlerden birkaçını da kaleme alan Scott GimbleGimble’ın dizginleri eline alması ve hevesli Nicotero’nun 4. Sezonun ilk bölümünün yönetmeni olarak işleri yönlendirmesi, AMC’nin diziye yenilik katmak için bulduğu yolun kamera arkasına yeni kan bulmak olduğunu gösteriyor.
Videoda, Nicotero aynı zamanda yeni oyuncuların işleri ilginç bir hale getireceğini de belirtti. 4. Sezonda oyuna yeni isimlerin katılacağı kesin ama 4. Sezonda yer alacağı kesinleşen Tyreese (Chad Coleman), Sasha (Sonequa Martin-Green) ve Beth (Emily Kinney) gibi diğer karakterlerin de hikayeye büyük katkı sağlamasını da bekliyoruz.

Walking Dead yaratıcısı Robert Kirkman Tyreese’in 4. Sezonda önemli bir role sahip olacağını ve Rick’le önemli bir ittifak kuracaklarını belirtti. Tyreese’in çizgi romanın ana karakterlerinden biri olduğunu düşünürsek, bu açıklama pek de sürpriz sayılmaz ama yine de hayranlara heyecanla bekleyecekleri bir konu vermiş oluyor.
Eğer dizi 2022’ye kadar devam edecekse, izleyicileri tatmin etmek için hikayeyi geliştirmek ve işleri karıştırmak zorundalar. İzleyicilerin birçoğu dizinin zombi ile dolu dünyayı ve ana karakterlerin bozuk psikolojisini incelemesini istiyor. Hayranlar 4. sezonun nasıl ilerleyeceğinden emin olmasalar da, bu tür açıklamalar umut vaat edici nitelik taşıyor.
The Walking Dead 4. Sezon Ekim ayında başlayacak.
Yazar: Daniel Johnson
Çeviri: Nisan Benzergil

0 yorum:

Template Hits

Search